Четвер, 25.04.2024, 16:58
| RSS

Головна » 2010 » Липень » 28 » Готель «Петрівська слобода» - один із переможців конкурсу
12:40
Готель «Петрівська слобода» - один із переможців конкурсу

Визначено переможців регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) 

У четвер, 15 липня, перший заступник голови облдержадміністрації Іван Бушко, директор Державного підприємства «Закарпатський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» Василь Піняшко привітали учасників та відзначили переможців регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) – «100 кращих товарів України» 2010 року на Закарпатті.

Вітаючи присутніх, Іван Бушко відзначив, що результати конкурсу переконливо свідчать про те, що в Україні постійно зростає кількість торгових марок, які мають бездоганний імідж. А виробники пропонують товари відмінної якості, працюють за найвищими міжнародними стандартами, чим і примножують не лише власні досягнення, але й підвищують популярність продукції на внутрішньому ринку і далеко за межами нашої держави.

      – Продуктивність підприємств краю, якість їхніх товарів великою мірою залежить від розвитку системи технічного регулювання, гармонізації національних стандартів із міжнародними, – наголосив Іван Бушко. – Саме тому, максимально застосовуючи досвід та моделі провідних європейських країн, ми створюємо більш сприятливі умови для розвитку вітчизняного товаровиробництва на благо українського споживача.

     У регіональному етапі конкурсу між собою змагалися 30 представників підприємств, зайнятих у галузі продовольчих товарів, виробників товарів виробничо-технічного призначення. А також ті, що надають різні послуги, – від санаторно-курортного оздоровлення, готельно-ресторанного сервісу до станцій технічного обслуговування тощо. Було визначено вісім підприємств – переможців у номінаціях «Продовольчі товари» та «Роботи або послуги в побутовій та виробничих сферах» – ДП «Голден Фудс», ТОВ «Огородник», «Прогрес-С», ТОВ «Аква-Поляна», ТОВ «Шаянські мінеральні води», ТОВ «Ріо-Кола», готель оздоровчо-лікувального комплексу з центром науки, розваг та виробництва «Петрівська слобода» та готельний комплекс «Олімп».

      Відтак перший заступник голови облдержадміністрації Іван Бушко вручив дипломи переможцям регіонального етапу й побажав їм успіхів на Всеукраїнському конкурсі якості продукції (товарів, робіт, послуг) – «100 кращих товарів України».

 

Управління інформації та зв’язків із громадськістю облдержадміністрації
Закарпатська ОДА
mizgir.com.ua

 

Переглядів: 2170 | Додав: Admin_PSloboda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Погода
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Звідки ви про нас дізналися?
Всього відповідей: 362
Статистика
счетчик посещений